Cursus Perfect Health (Ayurveda)

De Perfect Health cursus wordt gepresenteerd in vijf sessies over meerdere dagen. De data van de eerstvolgende cursus kan je terugvinden op de events pagina. Schrijf je in door middel van het onderstaande formulier.

In Sessie 1 zal je kennismaken met de basisprincipes van Ayurveda, meditatie en yoga, evenals met de drie primaire geest-lichaam types: vata, pitta en kapha.
In Sessie 2 zal je leren hoe je de meest voedzame voeding voor je geest-lichaam type kan selecteren en gebruiken. Deze voedingspraktijken zullen je helpen om een stralende gezondheid, passend gewicht, en optimale spijsvertering te bewaren.
In Sessie 3 zal je leren om jezelf elke dag opnieuw te vernieuwen door toxines te herkennen en elimineren en door zachte verjongende technieken uit te voeren.
In Sessie 4 worden je tools aangereikt om bewuste communicatie te beoefenen en daarmee je relaties te verbeteren en emotionele vrijheid te bereiken.
In Sessie 5 zal je leren om je zintuigen te gebruiken. Zij verlenen je namelijk toegang tot de kracht van je innerlijke apotheek om te genezen, balans te voeden en te onderhouden.

Inschrijvingsformulier Cursus Perfect Health:

Terug naar meer info over Ayurveda.