Kirtan

lucackeganeshaphilippemathys_bwElk seizoen organiseert Royal Yoga een Kirtan (mantra concert) met Luc Acke. Eerstvolgende datum:

Woensdag 20 september 2017, 20:00-21:30, tickets € 20,-
1 + 1 gratis: Elke deelnemer mag gratis een vriend(in) meebrengen.

Kirtan brengt je geest tot rust en opent je hart. Het zingen van eeuwenoude mantra’s in het Sanskriet maakt blokkades los en brengt ons naar het centrum van ons zijn. Samen chanten, ademen, en bewegen op dezelfde melodieën en ritmes, bevordert ons persoonlijk en universeel welzijn. Zing, geef je over en ervaar vrijheid, vrede en grenzenloze vreugde… Wie niet graag (mee)zingt is even welkom om te genieten van een hartverwarmend concert!

Luc Acke is een singer-songwriter, mantrazanger en yogaleraar uit Antwerpen. Hij brengt kirtan concerten en yogaworkshops in binnen- en buitenland en deelde het podium reeds met internationaal vermaarde kirtan artiesten als Dave Stringer en Donna De Lory, en spiritueel leider, arts en auteur Deepak Chopra. Luc heeft tot nu toe drie mantra albums, twee Engelstalige releases en een Nederlandstalige EP op zijn naam staan: WHYDENTITY (2008), BOLO! (2010), HOME (2013), LOVE (2014), HOU VAN HAAR (2015) en GANESHA (2016). Door het Nederlandse Yoga Magazine werd Luc Acke in 2013 uitgeroepen tot ‘Yogi van het jaar’.
www.lucacke.be

Reservatie
Reserveer via mail naar royalyoga@lucacke.com en overschrijving op rekeningnr. BE95 7310 3048 5758 (BIC KREDBEBB) met als mededeling KIRTAN, je naam en het aantal tickets. Alvast bedankt.

Advertenties