Lesgevers

Luc AckeLuc Acke (°1975) volgt als student Germaanse taal- en letterkunde in 1997 zijn eerste lessen Hatha Yoga bij Bob Somers (Algemeen Yoga Onderwijs vzw) en is meteen een passie rijker. Vanaf 2007 verdiept hij zich onder begeleiding van Elsie Matthijssens (AntwerpYoga) in de kracht van Vinyasa en Ashtanga Yoga.
Na 20 jaar verdieping in yogafilosofie, pranayama, asana, en anatomie is Luc gecertificeerd docent Hatha Yoga (o.l.v. Deepak Chopra), Vinyasa Yoga (o.l.v. Patrick Vermeulen en Gösta van Dam), Yin Yoga (o.l.v. Jo Phee), en Restorative Yoga (o.l.v. Judith Hanson Lasater).
Geïnspireerd door Dave Stringer, Spring Groove, en Sean Johnson and the Wild Lotus Band integreert Luc zijn grootste passie, muziek, in al zijn lessen. Hij componeert en bewerkt eeuwenoude Sanskriet mantra’s en biedt in binnen- en buitenland mantraconcerten en yogaworkshops met live muziek aan.
Luc werd door het Nederlandse Yoga Magazine in 2013 uitgeroepen tot Yogi van het jaar.
www.lucacke.com

HVH_Peter PlatelPeter Platel (°1966) is de eerste Chopra Center Certified Vedic Master in België.
Na een twintigjarige succesvolle carrière als kapper met zijn eigen zaak “De Wakko Kapper” (salons in Antwerpen, Brussel en Gent), en veelvuldige media optredens (in het bijzonder in de rol van hair & beauty specialist in “De Heren Maken De Man”, 2004 & 2005), begint hij aan een levensingrijpende spirituele zoektocht geïnspireerd door de leer van Anthony Robbins en Deepak Chopra, M.D..
Vanaf 2008 neemt Peter deel aan een reeks self-development seminaries met de wereldbefaamde auteur, life coach en motivational speaker Anthony Robbins, wat leidt tot zijn functie als Senior Leader voor de Anthony Robbins Company.
In 2009 richt hij de vzw “Make Up 2 Make Up” op, die cursussen Engels, haartooi en make up inricht voor leden van de transgender gemeenschap in Katmandu, Nepal.
Zijn ontmoeting met bestseller auteur en spiritueel leider Deepak Chopra inspireert hem om aan het Chopra Center in Carlsbad (Californië) achtereenvolgens de opleidingen tot docent in Primordial Sound Meditation (2009), Seven Spiritual Laws of Yoga (2010), en Perfect Health (2011) te behalen.
www.choprateachers.com/peterplatel
www.peterplatel.be
www.wakko.be
www.makeup2makeup.be

Waarom ‘Royal Yoga’?
Pers
Getuigenissen