Getuigenissen

Benieuwd wat onze klanten over ons zeggen?
Hier kan je enkele getuigenissen lezen:

Over de yogalessen:

Een yogales en een omgeving die uniek is & met fijne mensen, voor mij klopt het gewoon… elke maal weer… een yogales zoals een yogales moet zijn, een verademing en een kracht die me heel duidelijk en heel oprecht terug in mijn natuurlijk levensritme brengt… waarvoor heel veel dank Luc X
Inne (Vinyasa Yoga & Restorative Yoga)

Ik leerde Luc enkele jaren geleden tijdens een retraite kennen. Hij viel me direct op door zijn zachte uitstraling en zijn brede glimlach. Dat is de reden waarom ik enkele weken later bij hem yoga ging volgen. En het werd steeds beter, want ook de locatie bleek een schot in de roos: een gezellige en zen gecreëerde studio in een prachtig oud herenhuis. Want dat zijn de twee factoren die voor mij het allerbelangrijkste zijn: de persoon en de ruimte.
Wat leuk is aan Luc is dat hij niet stilzit en zich blijft vormen. Ik hou van het feit dat hij elke les afsluit met een lied en dat de groepen vrij klein zijn zodat hij iedereen persoonlijk aandacht kan geven. Ik ben fan van de restorative yoga die me hééélemaal tot rust brengt.
Royal Yoga is echt the place to be.

Truike (Vinyasa Yoga & Restorative Yoga)

Thuiskomen in een super mooie omgeving waar extra aandacht wordt gegeven in een sfeer van rust, begeleid door een fantastische yogaleraar, begeleid met muziek en zang. Een aanrader voor wie yoga op een speciale manier wil ervaren!
Bedankt voor ieder mooi moment!

Inge (Vinyasa Yoga)

Yoga: niks voor mij. Dat is wat ik altijd dacht tot ik dan op een dag toch besloot om het eens uit te proberen. Slechts één besluit mogelijk: ik had dat al veel eerder moeten doen! Mijn bezoekjes aan Royal Yoga doen mij zowel letterlijk als figuurlijk steeds weer op adem komen. Ze betekenen elke keer weer even stilstaan in het midden van een druk en bewogen leven, en dat dankzij de intieme en gezellige sfeer in het huis, de no nonsense- en no stress-aanpak van Luc, en de afsluitende momenten met betoverende live muziek.
Ilse (Yin Yoga & Restorative Yoga)

Je lessen bieden een extra dimensie aan het lichaamswerk dat we samen verrichten. Door jouw persoonlijke inbreng met je muziek, je aangename stem worden de deelnemers meegenomen in een gezondheidsspiraal die ik iedereen kan aanbevelen. De kleine groepjes bieden meer kansen op diepgaand te werken, het positieve resultaat neem je gewoon mee naar huis.
Ik ben al een tijdje op de dool om me ‘goed te voelen’ voor, na en tijdens een yogales. Luc, jij bent erin geslaagd om dat bij mij te bereiken. Je geeft meer dan les, je deelt een stukje van jezelf via je stem en je dynamiek.
Ook oudere deelnemers zijn ook welkom en zij krijgen ondanks hun fysische beperkingen, hun lichaam stapje voor stapje soepeler. Ik vind het een hele prestatie om dat te kunnen bereiken.
Andrée (Vinyasa Yoga)

Je kon me vandaag geen beter verjaardagscadeau geven dan  je mail waarin je aankondigt de yogalessen voor senioren in januari te hervatten. Na enkele maanden – niet yoga – besef ik hoe goed het deed om anders te ademen en spieren te gebruiken waarvan ik niet bewust was. Ja ik zal er zeker bij zijn. Wou dat het al januari was.
Jeanine (Senioren Yoga)

Ik ben naar de yoga gekomen, heb geprobeerd om aan de oefeningen deel te nemen, maar dit is niet gelukt wegens ernstige lichamelijke klachten. Ik mocht wel van Luc blijven komen. Liggend op een matje met alle mogelijke ondersteuning en zalig ondergedekt kan ik wel een uurtje ontspannen en dat doet deugd.
Elisabeth (Senioren Yoga)

Ik ben met yoga begonnen in 2010. Spijtig genoeg stopte mijn toemalige leraar ermee les te geven in Antwerpen. Via via ben ik bij Royal Yoga terecht gekomen.
Wat de lessen van Royal Yoga zo speciaal maakt, zijn niet de oefeningen of het feit dat alle trainingmateriaal (matje, props, blokjes, dekentjes) aanwezig zijn, of de rustgevende omgeving,  maar de aanpak.
De les begint met een rustmoment terwijl Luc een citaat van Chopra voorleest. Dan wordt de les langzamerhand opgebouwd zodat je in de oefeningen komt en je niet van het begin af aan forceert. Luc houdt voortdurend alle deelnemers in het oog zodat hij direct kan bijsturen als je ergens afwijkt van de correcte beweging. Indien je om de één of andere reden bepaalde oefeningen niet kan of medisch gezien mag meedoen, zorgt hij ervoor dat je op een andere manier toch deel kan nemen aan de les. Tijdens dit alles, wordt je begeleidend door zachte yoga muziek.

Op het einde van het lesuur, bouwt Luc de oefeningen terug af zodat ze rustiger worden en je ten volle van savasana kan genieten onder de begeleiding van Luc’s prachtig stemgeluid en zijn harmonium. Het is steeds moeilijk om de les te beëndigen omdat je zo ontspannen bent, lekker warm ligt onder een dekentje en naar de muziek luistert dat je wel daar wil blijven.
Dat maakt de lesssen van Royal Yoga zo speciaal.
Veerle (Vinyasa Yoga)

Een tijdje geleden was ik op zoek naar iemand die me yoga zou kunnen leren, ik wilde privé les volgen daar ik niet zo voor groepslessen ben omdat ik vind
dat het bijna onmogelijk is voor de leraar om ervoor te zorgen dat iedereen de juiste houding neemt. Ik wilde zoveel mogelijk leren en vond het ook belangrijk dat ik vragen kon stellen en naar huis ging met het gevoel “wauw ik heb iets bijgeleerd”!
Voor mij was het allerbelangrijkste dat ik me op mijn gemak voelde en natuurlijk dat er een zekere “click” was tussen mij en de leraar. Dus ging ik op zoek via het internet, ik kwam heel veel tegen allerlei soorten mensen noem maar op. Tot ik Luc zijn yogastudio vond met leuke foto’s, zijn leerscholen en opgedane ervaringen buiten en binnen Europa. Ik was vooral blij dat hij een man heeft als levenspartner, wat vooral voor mezelf als vrouw niet onbelangrijk was…
Toen Luc voor de eerste keer de deur opende zag ik een warme glimlach en voelde direct dat het goed was.
Nu enkele maanden later heb ik zoveel bijgeleerd, ik maak zelf mijn yoga sessies en maak enorm veel vooruitgang. De lessen zijn heel variërend en elke keer anders, ik vraag hem dikwijls bepaalde asana’s en dan leert hij me deze aan.
Kortom, ik vind de lessen van Luc boeiend, uitdagend, leerzaam en vooral ontspannend, elke keer voel ik me helemaal herboren.
Dank u Luc,
Namasté
Rox (Privé Yoga)

Over de cursus Perfect Health (Ayurveda):

Een verrijkende en inspirerende cursus voor  lichaam, geest en ziel die zijn glans te danken heeft aan het enthousiasme en de rijke ervaring van Peter Patel. Kortom: een aanrader voor iedereen die zichzelf lief heeft en wil bruisen van energie.
Lieve

De Perfect Health cursus was heel leerzaam en veel van de richtlijnen pas ik toe in mijn dagelijks ritueel. Peter brengt het materiaal goed over en er is mij veel bijgebleven omdat hij zijn lessen kruidt met humor en eigen levenservaring! De cursus heeft mij weer een stap dichter gebracht naar een gezonde levensstijl op alle vlak.
Katia

Dank je Peter voor de boeiende cursus over ayurveda. Deze wijsheid van het leven gaf me een bredere kijk op gezondheid en hoe we daarmee omgaan. Het is niet enkel voeding en sporten, maar het hele universum dat voor ons zorgt. Dat breng je in je fijne cursus terug duidelijk naar voor. Die kijk op het ‘geheel’ heeft me deugd gedaan! Doe zo voort!
Ingrid

De Perfect Health cursus is een echte aanrader voor wie geïnteresseerd is in Ayurveda en een bewuste manier van leven en zorg dragen voor lichaam en geest. Hier en daar had ik tijdens andere workshops al van Ayurveda, gezonde voeding, yoga en meditatie mogen proeven. Deze cursus bracht het voor mij allemaal samen in een mooi geheel. Alles werd met elkaar verbonden en valt samen in een ‘perfecte balans’.
De lessen werden door Peter op een zeer geïnspireerde manier gebracht met de nodige realiteitszin om het toe te passen in onze drukke westerse wereld. Voor mij was het echt uitkijken naar zondag voormiddag om in een gezellige huiselijke sfeer samen met enkele anderen geïnteresseerden te genieten van deze waardevolle levenswijze.
Myriam

Waarom ‘Royal Yoga’?
Lesgevers
Pers