Lesgevers

Luc AckeLuc Acke (°1975) volgt als student Germaanse taal- en letterkunde in 1997 zijn eerste lessen Hatha Yoga bij Bob Somers (Algemeen Yoga Onderwijs vzw) en is meteen een passie rijker. Vanaf 2007 verdiept hij zich in de kracht van Vinyasa en Ashtanga Yoga bij AntwerpYoga, waar hij buiten de reguliere lessen van het getalenteerde lerarenkorps onder leiding van Elsie Matthijssens de kans krijgt om workshops te volgen bij internationaal vermaarde yogaleraars zoals Rusty Wells (Bhaktiflow), Petros Haffenrichter & Gabriela Bozic (Jivamukti Yoga), Michael Hamilton (Ashtanga Yoga) en vele anderen.
In juni 2011 voltooit hij een 500-uur Vinyasa Yoga docentenopleiding (filosofie, pranayama, asana, anatomie) bij Patrick Vermeulen en Gösta van Dam van SvahaYoga Amsterdam. In 2014 voltooit Luc de opleidingen tot docent Restorative Yoga (Judith Hanson Lasater) en Seven Spiritual Laws of Yoga (Deepak Chopra).
Sedert enkele jaren integreert Luc zijn grootste passie, muziek, in zijn leven als yogi. Hij componeert en bewerkt – geïnspireerd door zijn grote kirtan-voorbeeld Dave Stringer – eeuwenoude Sanskriet mantra’s en begeleidt yogalessen live op harmonium en gitaar in binnen- en buitenland. Hij heeft tot nu toe drie mantra albums, twee Engelstalige releases en een Nederlandstalige EP op zijn naam staan: WHYDENTITY (2008), BOLO! (2010), HOME (2013), LOVE (2014), HOU VAN HAAR (2015) & GANESHA (2016).
Luc werd door het Nederlandse Yoga Magazine in 2013 uitgeroepen tot Yogi van het jaar.
www.lucacke.com

HVH_Peter PlatelPeter Platel (°1966) is de eerste Chopra Center Certified Vedic Master in België.
Na een twintigjarige succesvolle carrière als kapper met zijn eigen zaak “De Wakko Kapper” (salons in Antwerpen, Brussel en Gent), en veelvuldige media optredens (in het bijzonder in de rol van hair & beauty specialist in “De Heren Maken De Man”, 2004 & 2005), begint hij aan een levensingrijpende spirituele zoektocht geïnspireerd door de leer van Anthony Robbins en Deepak Chopra, M.D..
Vanaf 2008 neemt Peter deel aan een reeks self-development seminaries met de wereldbefaamde auteur, life coach en motivational speaker Anthony Robbins, wat leidt tot zijn functie als Senior Leader voor de Anthony Robbins Company.
In 2009 richt hij de vzw “Make Up 2 Make Up” op, die cursussen Engels, haartooi en make up inricht voor leden van de transgender gemeenschap in Katmandu, Nepal.
Zijn ontmoeting met bestseller auteur en spiritueel leider Deepak Chopra inspireert hem om aan het Chopra Center in Carlsbad (Californië) achtereenvolgens de opleidingen tot docent in Primordial Sound Meditation (2009), Seven Spiritual Laws of Yoga (2010), en Perfect Health (2011) te behalen.
www.choprateachers.com/peterplatel
www.peterplatel.be
www.wakko.be
www.makeup2makeup.be

Waarom ‘Royal Yoga’?
Pers
Getuigenissen