Yogastijlen

Bij Royal Yoga kan je terecht voor privélessen in een van de volgende yogastijlen:

Hatha Yoga: rustgevende yoga, waarbij we onze aandacht vooral richten op onze ademhaling en op ons lichaamsbewustzijn met behulp van een aantal voor iedereen toegankelijke liggende, zittende en staande yogaposes. Als afsluiter word je in deze les verwend met live muziek voor een ultieme eindontspanning.

Vinyasa Yoga: dynamische yoga, waarbij de ademhaling gekoppeld wordt aan een in elkaar overvloeiende reeks staande, zittende en liggende houdingen. Je krijgt in de poses waar mogelijk verschillende opties, wat de lessen toegankelijk maakt voor iedereen. Als afsluiter word je in deze les verwend met live muziek voor een ultieme eindontspanning.

Yoga voor Senioren: yoga voor senioren, voor personen met beperkte mobiliteit, of voor iedereen die het heel rustig aan wil doen. We bouwen de yogaposes rustig op en doen de meeste oefeningen zittend, liggend, of op een stoel, met aandacht voor ademhaling, soeplesse in de gewrichten, evenwicht, coördinatie en concentratie. Tot slot word je in deze les verwend met live muziek voor een ultieme eindontspanning.

Yin Yoga: langzame, op stretch gebaseerde yoga, waarbij we een reeks zittende en liggende houdingen iets langer aanhouden. Met behulp van de ademhaling komen we langzaam maar zeker dieper in de poses voor een weldoende stretch, ideaal om de dag af te sluiten. De les eindigt met live muziek voor een ultieme eindontspanning.

Restorative Yoga & Healing Sound: yoga gericht op relaxatie met live muzikale begeleiding. Met behulp van kussens, dekens, blokjes, … wordt het lichaam volledig ondersteund in een serie van liggende yoga houdingen die een diepe ontspanning mogelijk maken. De helende klanken van het harmonium en Sanskriet mantra’s worden gebruikt om je te vervoeren naar een gevoel van vrede en gelukzaligheid en om de energiesystemen in het lichaam te harmoniseren.

Privé Yoga